Header_Klantenbeheer

Word sneller betaald

Draag de opvolging van uw facturen over en word sneller betaald

Door uw debiteurenbeheer uit te besteden verbetert het betaalgedrag van uw klanten en dat versterkt uw liquiditeitspositie. BNP Paribas Fortis Factor staat in voor de volledige opvolging en de inning van uw facturen. Onze specialisten volgen de late betalingen op met respect voor uw klantenrelaties. Uw klanten betalen vlotter en u profiteert van de tijdswinst om de relaties met uw klanten te verstevigen.

Wij zorgen voor

de inning van uw openstaande klantenvorderingen en voor de verdere schriftelijke en telefonische klantenopvolging.

Door onze expertise en ervaring slagen wij er doorgaans in de factuur 25% sneller te innen dan uw eigen administratie. Als ‘derde partij’ boeken wij in de meeste gevallen ook betere resultaten op het vlak van betalingsaanmaningen.

Uw voordelen

U wordt sneller betaald.

U bespaart tijd. Zo houdt u zelf meer tijd over om de goede relaties met uw klanten verder uit te bouwen.

Ook hier volgt u het hele proces op de voet via een online toepassing, zodat u voortdurend op de hoogte blijft van de evolutie van uw debiteurenportefeuille. Zo kunt u op elk moment gedetailleerde informatie consulteren aangaande openstaande facturen, creditnota’s, betalingen, disputen, …

Client manager, ons online klantenportaal

Onze specialisten volgen uw klanten op met respect voor uw klantenrelaties

Een professioneel team van toegewijde contactpersonen zorgt voor een persoonlijke aanpak van uw klantenbeheer. Wij respecteren uw betalingsvoorwaarden en ondersteunen de continuïteit van uw zakelijke relaties.

Ervaring van onze klant

Eurowood - Ronny Van Keirsblick [Financieel directeur]

"Dankzij factoring kunnen we kort op de bal spelen qua klantenopvolging"

Destijds waren we op zoek naar een oplossing voor de financiering van onze wissels. Maar al snel zijn we overgeschakeld naar een volledig factorcontract voor al onze klanten waar we tot op vandaag heel tevreden over zijn. In samenspraak met de factor volgen wij in eerste instantie zelf nog gedeeltelijk onze klanten op. Daarna neemt - in geval van niet-betaling - de factor over op het afgesproken tijdstip. Dit is voor ons de ideale combinatie om kort op de bal te kunnen spelen en biedt ons het nodige "comfort" en "zekerheid" qua klantenopvolging.

Ontdek onze oplossingen op maat van uw behoefte.

Bespaar tijd en geld

Lees meer

Bescherm u tegen wanbetalers

Lees meer

Meer werkkapitaal voor uw onderneming

Lees meer