Header_Tijd_Bespaar

Bespaar tijd en geld

Profiteer van de tijdswinst om de relaties met uw klanten te verstevigen

Draag de opvolging en inning van uw facturen over en volg uw debiteurenbeheer online.

Wij zorgen voor

 • Het inboeken van de facturen en creditnota's na een grondige controle en gevolgd door een update van de klantengegevens.
 • Het afpunten en toewijzen van inkomende betalingen, inclusief controle en gevolgd door een update van de klantengegevens.
 • Het aanmaken en ter beschikking stellen van online rapportering en statistieken, zodat u permanent een duidelijk zicht hebt op de status van de openstaande handelsvorderingen en al ontvangen betalingen.

Uw voordelen

 • U bespaart tijd en kosten
  Door uw debiteurenadministratie toe te vertrouwen aan een externe partner, zet u vaste kosten om in variabele kosten. Zo drukt u niet alleen de algemene werkingskosten en personeelskosten, maar hoeft ook niet langer voortdurend te investeren in nieuwe of veranderende technologieën. U ondervindt eveneens minder problemen bij langdurige afwezigheid of vertrek van administratieve medewerkers of een tijdelijke verhoging van de werkdruk. Het grootste pluspunt is echter dat u meer armslag krijgt om te ondernemen, doordat u extra tijd kunt vrijmaken voor uw klanten.
 • Door uw debiteurenbeheer uit te besteden
  verbetert het betaalgedrag van uw klanten en dat versterkt uw liquiditeitspositie. BNP Paribas Fortis Factor staat in voor de volledige opvolging en de inning van uw facturen. Onze specialisten volgen de late betalingen op met respect voor uw klantenrelaties. Uw klanten betalen vlotter en u profiteert van de tijdswinst om de relaties met uw klanten te verstevigen.
 • U volgt uw debiteurenbeheer op de voet
  Dankzij de online opvolging en rapportering blijft u voortdurend op de hoogte van de evolutie van uw debiteurenportefeuille. Zo kunt u op elk moment gedetailleerde informatie opvragen over openstaande facturen, creditnota’s, betalingen en disputen, en weet u precies over hoeveel liquiditeiten u kunt beschikken.

Focus op uw kernactiviteiten en draag de opvolging en inning van uw facturen over

We zorgen ervoor dat u meer tijd dan voorheen kunt besteden aan uw dagelijkse gang van zaken door gebruik te maken van onze efficiënte debiteuren managementsystemen.

Ervaring van onze klant

Sodial - Doriane Orcel [Assistante de Direction]

"Factoring bood ons extra zuurstof"

In een kleine KMO heb je onvoldoende tijd om rappels te sturen en het klantenrisico kort op te volgen. Dankzij factoring kunnen we tijd besparen en hebben we een beter overzicht. Aangezien alle betalingen via de factor passeren dienen wij slechts één bankrekening op te volgen, terwijl we vroeger elke dag de betalingen op de verschillende banken dienden te controleren. Ook beschikken wij dankzij factoring over meer cashflow, ook op het einde van het jaar. Dit jaar hoefden wij ons hierover voor de eerste keer in lange tijd geen zorgen te maken.

Ontdek onze oplossingen op maat van uw behoefte.

WORDT SNELLER BETAALD

Lees meer

Bescherm u tegen wanbetalers

Lees meer

Meer werkkapitaal voor uw onderneming

Lees meer