zin in een carriere bij een top team

Zin in een carrière bij een top team?

Vandaag de dag is het belangrijk om via een verantwoorde en duurzame manier te kijken naar een job. We willen samen kijken naar jouw toekomst, blijven leren en samen groeien. Bij ons kan je jezelf zijn, elke dag opnieuw!

 >> Bekijk alle jobs

Laat je inspireren door onze collega's

lhistoiredemarijn_v2

Marijn is werkzaam als Sales en Relationship Manager binnen de afdeling van Brokerage Credit Insurance. Wat is zijn achtergrond? Wat houdt zijn job in? Je ontdekt het hier!

lhistoiredelien_v2

Lien is Credit Analyst. Welke aspecten vindt zij belangrijk en waar krijgt ze energie van? Lees hier haar verhaal!

lhistoiredelizabeth_v2

Elizabeth is Office Employee op de afdeling Infopay. Hoe vindt ze een balans tussen haar werk en privéleven? Ontdek het hier!

hetverhaalvanyves_v2

Yves is Receivables Manager en biedt dagelijks ondersteuning aan ondernemers en KMO's. Wat is zijn traject en welke groeimogelijkheden ziet hij? Kijk snel verder!

Waarom kiezen voor een carrière bij BNP Paribas Fortis Factor?

Content_International_Aanpak_1

Ervaring van de medewerker staat centraal

Door korte communicatielijnen en (in)formele gesprekken met leidinggevenden krijg je de nodige professionele aandacht zodat je jezelf ten volle kunt ontplooien.  Autonomie en competentie zijn belangrijk voor ons. Wij vinden het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je erbij hoort en dat je echt jezelf kunt zijn!  Je werkt in een aangename werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé.  Dit omvat de mogelijkheid tot thuiswerk en flexibele werkuren met glijtijd.

Solutions Internationales 2

Menselijk kapitaal staat centraal

The love for talent is real. Talent aanwerven is één ding, maar bij ons kan je er zeker van zijn dat je met ons mee zal evolueren en dat we je daarbij ondersteunen met de nodige opleidingen en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Carrières zijn, net als onze mensen, dynamisch!

Solutions Internationales 3

Jezelf kunnen zijn als deel van een hecht team

Via diverse initiatieven streven wij naar connectie tussen onze medewerkers, op de werkplek maar ook daarbuiten. Bovendien is het een no-brainer dat respect, non-discriminatie en re-integratie deel uitmaken van onze waardegedreven cultuur. We gebruiken onze hashtag #Wearefactor dan ook met trots.

Meer weten over wie we zijn
en waar we in geloven?

Onze visie en waarden als werkgever

Klaar om te springen

Onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Hieronder kan je een overzicht terugvinden van alle jobs. Liever spontaan solliciteren? Why not! Klik op de knop onderaan de pagina.

Spontaan solliciteren