Header_Ideale_Partner

Ideale Partner

De oplossingen van BNP Paribas Factor zijn toegespitst op het optimaliseren van uw werkkapitaal en de daaruit voortvloeiende financieringsbehoefte. De keuze voor de juiste oplossing zijn mede afhankelijk van uw bedrijfsmodel, lokaal wettelijk kader en andere variabelen.

VOORDELEN VAN BNP PARIBAS FORTIS FACTOR

  • Onderdeel van BNP Paribas Groep; een zéér vooraanstaande internationale financiële dienstverlener
  • Marktleider in Europa naar geografische aanwezigheid en omzet
  • Aanwezig met operationele werkmaatschappijen in 17 landen binnen en buiten Europa
  • Standaard en maatwerk oplossingen altijd toegespitst op de business case van de klant
  • Beschikking over lokale kennis en expertise welke onontbeerlijk zijn voor een juiste implementatie van internationale financieringsprogramma´s

Meer dan 50 JAAR KENNIS EN EXPERTISE

BNP Paribas Factor heeft meer dan 50 jaar kennis en expertise in het financieren van vorderingen en in de factoringmarkt als geheel. Factoring draagt substantieel bij aan het realiseren van economische groei en BNP Paribas Factor is binnen deze markt een zeer gekende en leidende organisatie. Sinds 2012 is BNP Paribas Factor de gebruikte handelsnaam voor onze factoring activiteiten en uitgegroeid tot Europees marktleider gebaseerd op omzet en geografische aanwezigheid.

World_EN_PictoBNPPF_Green

Internationale aanpak

Als dochteronderneming van BNP Paribas Fortis vormen we een integraal onderdeel van het globale aanbod voor ondernemingsklanten van de bank. We behoren ook tot het netwerk van BNP Paribas Factoring, Europees  factoringmarktleider qua geografische spreiding. De groep is aanwezig in 17 landen in Europa, Azië en Afrika, waar ze doorgaans een toonaangevende positie bekleedt.

People_Manager_EN_PictoBNPPF_Green

Ervaren medewerkers

Bij BNP Paribas Fortis Factor kan u rekenen op ervaren medewerkers die een duidelijk en klantvriendelijk beheer van uw debiteurenportefeuille hoog in het vaandel dragen.

Advice_EN_PictoBNPPF_Green

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Zowel BNP Paribas Fortis Factor als BNP Paribas Group hechten groot belang aan de kwaliteit van de dienstverlening. Al vanaf het eerste contact trachten wij u een oplossing aan te bieden die het best tegemoet komt aan uw behoefte zodat u zich met een gerust hart kan toeleggen op de verdere uitbouw van uw onderneming.

Ecology_EN_PictoBNPPF_Green

Sustainable Factoring

Wij doen er alles aan om zo verantwoord mogelijk te ondernemen, naar het voorbeeld van BNP Paribas. Wij werken concreet aan tal van projecten betreffende duurzame factoring. Dat is een belangrijke stap voor onze klanten, partners en medewerkers.

De aanpak van BNP Paribas op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) stelt de groep in staat om mee te bouwen aan een duurzame toekomst, terwijl de prestaties en de stabiliteit van de groep gewaarborgd blijven. Sinds 2012 is het MVO-beleid gebaseerd op vier pijlers: economische, sociale, burgerlijke en ecologische verantwoordelijkheid.