Header_Ideale_Partner

Ideale Partner

De oplossingen van BNP Paribas Factor zijn toegespitst op het optimaliseren van uw werkkapitaal en de daaruit voortvloeiende financieringsbehoefte. De keuze voor de juiste oplossing zijn mede afhankelijk van uw bedrijfsmodel, lokaal wettelijk kader en andere variabelen.

Uw facturen zijn waardevol – webinar

Hoe BNP Paribas Fortis factor u kan helpen om:

  • Uw facturen om te zetten in liquiditeit
  • Een structurele oplossing te bieden voor de herstart
  • U te beschermen voor het risico op onbetaalde facturen

Klik hier om de opname te bekijken

Kijk hierboven naar de opname van de webinar voor bedrijven op zoek naar een structurele oplossing voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Bart_Ballon

1. Introductie

Bart Ballon
Director Bank for Entrepreneurs BNP Paribas Fortis

De rol van onze bank om de economie te ondersteunen

Marc_de_beus

2. Hoe factoring helpt in de huidige context

Marc De Beus
Head of Factoring Business for Belux

Factoring globaal overzicht en positionering

Jeffrey_Lemmens

3. Welke oplossingen biedt factoring

Jeffrey Lemmens
Head of Sales North BNP Paribas Fortis Factor

Hoe concreet factoringoplossingen inzetten

VOORDELEN VAN BNP PARIBAS FORTIS FACTOR

  • Onderdeel van BNP Paribas Groep; een zéér vooraanstaande internationale financiële dienstverlener
  • Marktleider in Europa naar geografische aanwezigheid en omzet
  • Aanwezig met operationele werkmaatschappijen in 17 landen binnen en buiten Europa
  • Standaard en maatwerk oplossingen altijd toegespitst op de business case van de klant
  • Beschikking over lokale kennis en expertise welke onontbeerlijk zijn voor een juiste implementatie van internationale financieringsprogramma´s

Meer dan 50 JAAR KENNIS EN EXPERTISE

BNP Paribas Factor heeft meer dan 50 jaar kennis en expertise in het financieren van vorderingen en in de factoringmarkt als geheel. Factoring draagt substantieel bij aan het realiseren van economische groei en BNP Paribas Factor is binnen deze markt een zeer gekende en leidende organisatie. Sinds 2012 is BNP Paribas Factor de gebruikte handelsnaam voor onze factoring activiteiten en uitgegroeid tot Europees marktleider gebaseerd op omzet en geografische aanwezigheid.

World_EN_PictoBNPPF_Green

Internationale aanpak

Als dochteronderneming van BNP Paribas Fortis vormen we een integraal onderdeel van het globale aanbod voor ondernemingsklanten van de bank. We behoren ook tot het netwerk van BNP Paribas Factoring, Europees  factoringmarktleider qua geografische spreiding. De groep is aanwezig in 17 landen in Europa, Azië en Afrika, waar ze doorgaans een toonaangevende positie bekleedt.

People_Manager_EN_PictoBNPPF_Green

Ervaren medewerkers

Bij BNP Paribas Fortis Factor kan u rekenen op ervaren medewerkers die een duidelijk en klantvriendelijk beheer van uw debiteurenportefeuille hoog in het vaandel dragen.

Advice_EN_PictoBNPPF_Green

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Zowel BNP Paribas Fortis Factor als BNP Paribas Group hechten groot belang aan de kwaliteit van de dienstverlening. Al vanaf het eerste contact trachten wij u een oplossing aan te bieden die het best tegemoet komt aan uw behoefte zodat u zich met een gerust hart kan toeleggen op de verdere uitbouw van uw onderneming.

Ecology_EN_PictoBNPPF_Green

Sustainable Factoring

Wij doen er alles aan om zo verantwoord mogelijk te ondernemen, naar het voorbeeld van BNP Paribas. Wij werken concreet aan tal van projecten betreffende duurzame factoring. Dat is een belangrijke stap voor onze klanten, partners en medewerkers.

De aanpak van BNP Paribas op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) stelt de groep in staat om mee te bouwen aan een duurzame toekomst, terwijl de prestaties en de stabiliteit van de groep gewaarborgd blijven. Sinds 2012 is het MVO-beleid gebaseerd op vier pijlers: economische, sociale, burgerlijke en ecologische verantwoordelijkheid.