Lien - Teamleader

Het verhaal van Lien

Ik werk nu 3 jaar bij BNP Paribas Fortis Factor. Na mijn studies kon ik bij BNP Paribas Fortis Factor beginnen als kredietanalist. Alles was nieuw, ik wist niet echt wat ik kon verwachten maar ik had alles vrij snel onder de knie. Ondertussen ben ik doorgegroeid tot Teamleader.

Onze kredietanalisten analyseren kredietaanvragen of wijzigingen. Het is meer een job 'achter de schermen'. Concreet is het onze taak om de mogelijke risico's die aan een (potentiële) klant gekoppeld kunnen worden in kaart te brengen om zo tot een advies te komen dat we vervolgens moeten voorleggen. Dit doen we door onder andere de cijfers, activiteit en klantenportefeuille van het bedrijf te analyseren.

De bedrijfscultuur van BNP Paribas Fortis vind ik aantrekkelijk omdat er een echt teamspirit heerst onder de collega's. Ook de flexibele uren zijn een pluspunt en zorgen voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Er is veel aandacht voor interne mobiliteit en doorgroeimogelijkheden. Om te blijven evolueren volg ik regelmatig opleidingen, zowel technische en jobspecifieke opleidingen met daarnaast ook opleidingen volgens eigen interesse.  Er is een open sfeer tussen collega's en de verschillende afdelingen; we leren veel van elkaar.

We gaan ook wel eens padel spelen met onze collega's. Dat is altijd erg leuk, zeker als we winnen! Er is regelmatig een personeelsfeest en dat is altijd heel geslaagd!

Interview ping pong Lien
 • Leren op de schoolbanken of on-the-job?
  Ik moet zeggen, ik ging graag naar school, maar on-the job leer je zóveel meer.
 • Praten of luisteren?
  Beiden lijken me even belangrijk
 • Verticale of horizontale ontwikkeling?
  Verticaal.
 • Alleen of in team werken? Beiden. Teamwork makes the dream work, maar vele verschillende meningen kunnen het ook soms lastiger maken.
 • 0 of 1400 ongelezen mails?
  Zonder twijfel 0!
 • Je grootste wens?
  Eén specifieke grote wens kan ik niet meteen benoemen, ik vind het voornaamste dat je graag naar je werk komt en je je job graag doet.

KAN JIJ JE TERUGVINDEN IN HET VERHAAL VAN LIEN?

Bekijk alle jobs