Header_Internationale

INTERNATIONALE AANPAK

Focus op uw kernactiviteit en laat het beheer van uw werkkapitaal over aan specialisten.

Ontdek hoe u dankzij financiering op uw openstaande facturen, door de Europese marktleider in factoring, onmiddellijk kan beschikken over werkkapitaal. Wij begeleiden u, zowel in België als in het buitenland, tijdens uw groei én op het ritme van uw bedrijf; Dankzij onze lokale aanwezigheid met internationale contacten en expertise in 15 landen kunnen onze klanten rekenen op een stevig uitgebouwd netwerk in België en in het buitenland.

Multi-local factoring

Onze Multi-Local oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor internationaal georganiseerde bedrijven die aanwezig zijn in verschillende Europese landen en decentraal georganiseerd zijn.

Content_International_Aanpak_1

Deze oplossing bestaat uit een uniform grensoverschrijdend dienstenpakket dat wordt aangeboden in samenwerking met de verschillende buitenlandse entiteiten binnen BNP Paribas Factoring.

Daarbij werken we één globale oplossing uit voor de volledige groep. Naast de overkoepelende (groep)overeenkomst sluiten we per land of filiaal een apart contract met de lokale entiteit van BNP Paribas Factoring, die vervolgens ook instaat voor de verdere invulling hiervan.

Zo kunt u per land een beroep doen op specialisten die de taal, betalingsvoorwaarden en andere lokale gebruiken en handelsgewoonten kennen en beheersen. Tegelijk vervult één relatiebeheerder de rol van coördinator voor de hele groep.

Pan European Factoring

Content_International_Aanpak_2Onze Pan-Europese oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor internationaal georganiseerde bedrijven die aanwezig zijn in verschillende Europese landen en een gecentraliseerde organisatie hebben.

Hierbij bieden wij één globale factoringoplossing aan voor alle buitenlandse filialen waarbij één centraal aanspreekpunt wordt voorzien die alle factoringentiteiten in de verschillende landen vertegenwoordigt.

Bovendien kunnen we ook factoringdiensten aanbieden in landen waar wij zelf niet aanwezig zijn.

"Ongeacht de grootte van uw bedrijf, uw groeipercentage of uw geografische expansie, onze financieringsoplossingen ondersteunen u op lange termijn"