17.05.2022

Forum For The Future 2022

Op maandag 9 en dinsdag 10 mei kon u ons komen bezoeken op het congres Forum For The Future in paleis 10 en Auditorium 2000 op Brussels Expo.

Omdat het evenement in 2021 niet fysiek kon plaatsvinden, keken we er des te meer naar uit om deel te nemen aan deze editie. Het was namelijk ook de eerste keer dat BNP Paribas Fortis Factor met een stand aanwezig zou zijn op een beurs… En daar wilden we natuurlijk ons beste beentje voor zetten!

Het tweedaagse event is gericht op economische beroepen, meer specifiek voor erkende boekhouders – fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en financiële directeurs. Laat dit nu net één van de beroepsgroepen zijn waar factoring een interessant gegeven kan zijn. Het zijn vaak belangrijke beslissingsnemers binnen een bedrijf, althans wat betreft het financiële luik, aangezien zij een gedetailleerd zicht hebben op de bedrijfsbalans en in hoeverre de diensten van BNP Paribas Fortis Factor een meerwaarde kunnen bieden in de vorm van financiering van facturen, debiteurenbeheer of kredietverzekering. De eerste dag, inclusief de nocturne, was gericht naar boekhouders en bedrijven. De tweede dag lag de nadruk vooral op studenten in de economische sector.

stand 2

Met meer dan 250 activiteiten, 120 sprekers, 50 standhouders en meer dan 3000 deelnemers was het de ideale gelegenheid om BNP Paribas Fortis Factor mee in de kijker te zetten.

3-2-1… SMILE! - Photobooth Experience

De stand zelf had heel wat te bieden. Onze factoring experten stonden klaar met alle nodige informatie betreffende de mogelijkheden die factoring kan bieden voor een onderneming.

fg

Het stokpaardje was echter de Photobooth Experience waar men een professionele foto kon laten maken, alleen of in groep. De foto werd dan geprint op papier én – als men dat wou – werd de foto ook meteen ter plaatse gedrukt op een koffiemok!mug

Dit zorgde voor een dynamische stand met veel interactie tussen de deelnemers en de standhouders zelf.

Forum For The Future wil met toekomstgerichtheid, inspiratie en verbondenheid de sector mobiliseren naar verandering. Met trots kunnen we zeggen dat BNP Paribas Fortis Factor hiervan deel heeft mogen uitmaken. Wij kijken er alleszins op terug met een positief gevoel en dat we dankzij iedereen die hieraan heeft meegewerkt, een meerwaarde hebben kunnen bieden op het evenement en voor alle deelnemers.