03.09.2024

Ontdek onze nieuwe brand video: Hoe BNP Paribas Fortis Factor jouw bedrijf laat groeien

Vandaag lanceren we met trots onze nieuwe brand video, die laat zien hoe BNP Paribas Fortis Factor bedrijven ondersteunt in hun unieke succesverhalen. Deze video onderstreept onze rol als betrouwbare partner in het versterken van bedrijven, ongeacht hun sector of grootte, en benadrukt onze toewijding aan jouw groei. 

Onze missie: Bedrijven versterken in elke fase 

Bij BNP Paribas Fortis Factor begrijpen we dat elke onderneming zijn eigen verhaal en uitdagingen heeft. Of je nu een startende ondernemer bent, een familiebedrijf runt, of als consultant werkt, wij bieden oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en ambities. Onze dienstverlening draait om het opbouwen van duurzame partnerschappen die zorgen voor stabiliteit en zekerheid, met factoring als onze kernactiviteit. 

Factoring is de ruggengraat van onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat bedrijven snel toegang hebben tot de benodigde liquiditeit door het financieren en beheren van openstaande facturen. Dit biedt niet alleen een stabiele cashflow, maar ook bescherming tegen het risico van wanbetaling, zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op wat echt belangrijk is: het laten bloeien van hun bedrijf. 

Een partner voor de lange termijn 

Onze nieuwe brand video geeft een helder beeld van wie we zijn en wat we doen. Het laat zien hoe wij bedrijven ondersteunen met onze kernactiviteit en de manier waarop wij maatwerkoplossingen bieden. Door persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat jouw onderneming de financiële ruimte heeft om haar ambities waar te maken. 

Als onderdeel van BNP Paribas en BNP Paribas Fortis bieden we de kracht en stabiliteit van een grote financiële instelling, gecombineerd met de flexibiliteit en persoonlijke benadering die nodig is om bedrijven van elke omvang te ondersteunen. We staan klaar om duurzame resultaten te realiseren en je te begeleiden op weg naar langdurig succes. 

Ontdek onze nieuwe brand video 

Bekijk onze nieuwe brand video en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen en zuurstof kunnen bieden in elke fase van je succesverhaal.