28.05.2024

🎙🔴 NU LIVE: aflevering 1 van het tweede seizoen van onze podcast De Groeifactor!

Het is zo ver! Het nieuwe seizoen van De Groeifactor werd gelanceerd. We zullen jullie om de twee weken trakteren op een nieuwe aflevering! We starten meteen met een straffe eerste episode: ‘Cash is king’.  

De ware betekenis achter deze bekende uitspraak ontdekken we samen met onze host voor dit seizoen, Dorien Leyers. Zij wordt vergezeld door Gert De Win, CFO bij Circet en Vick Strobbe, Relationship Manager bij BNP Paribas Fortis. Cash en een gezonde cashflow kunnen garanderen is uitermate belangrijk voor elke onderneming. Zonder voldoende liquide middelen kan zelfs het meest winstgevende bedrijf in de problemen komen. In deze aflevering delen Gert en Vick inzichten vanuit hun expertise over het belang van een effectief cashflowbeleid en hoe je dit kan implementeren om financiële stabiliteit en groei te waarborgen.   
 
Op het einde van deze aflevering is het duidelijk dat cash wel degelijk king is bij ondernemen. Ben jij benieuwd waarom dit nu juist zo belangrijk is? Beluister dan zeker deze aflevering! 

Thumbnails Seizoen 2 16-9