11.06.2023

BNP Paribas Fortis Factor is een Great Place to Work®

Wij zijn verheugd om bekend te maken dat onze medewerkers BNP Paribas Fortis Factor hebben verkozen tot een Great Place to Work ® ! 

Het Great Place to Work ® label is een internationaal erkende certificering die aangeeft dat een organisatie voldoet aan een aantal criteria voor een aangename werkomgeving. Het behalen van dit felbegeerde label toont aan dat men als bedrijf een cultuur van vertrouwen, eerlijkheid en respect heeft gecreëerd, waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en hun volledige potentieel kunnen benutten. 

Deze erkenning is een directe weerspiegeling van ons voortdurende streven naar een inspirerende en positieve werkomgeving voor al onze getalenteerde medewerkers. Bij BNP Paribas Fortis Factor zijn wij ervan overtuigd dat onze mensen onze grootste troef zijn, en het is onze passie om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt en met plezier naar het werk komt. 

Dit label is niet alleen een erkenning van onze huidige prestaties, maar ook een stimulans om onze inspanningen voort te zetten en ons nog verder te ontwikkelen. We blijven investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, door middel van opleidingen, een persoonlijk ontwikkelingsplan en andere mogelijkheden voor professionele vooruitgang. We willen iedereen de kans geven om zijn, haar of hun volledige potentieel kan benutten en een zinvolle carrière kan opbouwen. 

Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder het vetrouwen en betrokkenheid van elke medewerker in ons bedrijf. Onze medewerkers hebben ons tot een geweldige plek om te werken gemaakt en wij zijn ongelofelijk trots op wat we samen bereikt hebben! 

Met een positieve kijk gaan we de toekomst tegemoet om ons te blijven positioneren als goede werkgever en als een Great Place to Work®!