Onze visie en waarden als werkgever

ONZE EMPLOYER MISSION


Bij BNP Paribas Fortis Factor hechten we waarde aan talent, inzet en loyaliteit. We zijn dankbaar voor de bijdrage die mensen leveren en profileren ons trots als een lerend bedrijf, een organisatie met een open mentaliteit en de ideale plek om anders te werken.

Favoriser l'employabilité

Inzetbaarheid vergroten

De professionele ontwikkeling van medewerkers ondersteunen binnen een veranderende omgeving is cruciaal voor ons welslagen. Via de voorbereiding en implementatie van een opleidingsplan bieden we elke medewerker de kans om te groeien en nieuwe vaardigheden aan te leren, en om op die manier inzetbaar te blijven. We hebben de ‘Factor Academy’ voor alle medewerkers en de ‘Factor Academy for People Managers’ opgericht, en organiseren het hele jaar rond geregeld workshops over specifieke onderwerpen.

Identifier les talents

Talent identificeren

Omdat we ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ willen krijgen, maken we gebruik van aangepaste rekruteringskanalen om de beste kandidaten te vinden. We gaan voor een mix van verschillende achtergronden – een universele aanpak bestaat volgens ons dan ook niet. Zo spreken we Generatie Z-kandidaten in de eerste plaats aan via sociale media en bieden we hen een creatieve, sociaal geconnecteerde werkomgeving, helemaal volgens de verwachtingen van de eerste generatie van ‘digital natives’. ».

Soutenir la mobilité

Mobiliteit stimuleren

Om onze teams zoveel mogelijk kansen te geven, stimuleren we mobiliteit, zowel binnen de eigen organisatie als binnen onze moedermaatschappij. Alle vacatures staan open voor iedereen, en we moedigen ‘cross-country training’ aan via ons programma ‘Share our skills’. Op die manier kunnen medewerkers hun expertise vergroten en hun vaardigheden consolideren. Interne mobiliteit wordt vereenvoudigd via jaarlijkse evaluatierondes en opvolgingsplanning, wanneer managers en medewerkers het individuele loopbaanverloop in detail bespreken. 

Fidéliser les collaborateurs

Medewerkers betrekken

Betrokkenheid van medewerkers en prestaties gaan natuurlijk hand in hand, maar omdat steeds meer dingen tegenwoordig digitaal verlopen, is bovendien een hoger niveau van menselijke interactie nodig. Wij zijn ons daar terdege van bewust, en ondersteunen daarom onze medewerkers in hun ontwikkeling en passen onze manier van werken waar nodig aan.

Construire une organisation humaine

Bouwen aan het menselijke aspect

We werken continu aan het handhaven van een flexibele, open, progressieve en levendige bedrijfscultuur, om talent aan te trekken en te behouden. Teambuildingsessies, flexibele werkschema’s, nieuwe manieren van werken (bv. telewerken) en een sterke feedbackcultuur zijn maar enkele voorbeelden die aangeven hoezeer wij oog hebben voor het menselijke aspect van de werkplek.

Klaar om te springen
 
Bekijk alle jobs