Marijn - Factoring Sales Manager

Het verhaal van Marijn

Ik ben in 2011 afgestudeerd in de afstudeerrichting Lichamelijke Opvoeding en Sport, waarna ik bedrijfsmanagement ben gaan studeren aan de Thomas More hogeschool. Na verschillende eerdere ervaringen in Sales en Account Management zag ik mijn kans toen de vacature van "sales & relationship manager brokerage" bij BNP Paribas Fortis Factor beschikbaar kwam. Ik werk hier nog steeds met veel plezier!

We krijgen veel vrijheid om ons werk te doen. Bovendien worden we goed opgevolgd en regelmatig bijgestuurd waar nodig. Er is altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voelt je als individu enorm gewaardeerd binnen dit toch grote bedrijf, dat zo'n 200 medewerkers telt. Je krijgt de kans om te werken in een "KMO" sfeer, binnen de bedrijfsstructuur van de grootste bank van België.

Zowel van onze interne collega's als van externe partijen krijgen we regelmatig opleiding en training en we worden door de BNP groep gestimuleerd om jaarlijks een aantal opleidingen te volgen. Ik wil bijvoorbeeld mijn Frans bijspijkeren en dankzij een gerichte opleiding voel ik mij nu veel comfortabeler in deze taal.

Afgelopen zomer zijn we met de collega's naar de Hercules Trophy geweest. Een erg leuke en sportieve dag waar we samen met de collega's goed hebben gelachen en gepresteerd. Door dit soort activiteiten is er toch een leuke band met collega's opgebouwd.

 

Interview ping pong Marijn
 • Leren op de schoolbanken of on-the-job?
  On the job, ik verkies praktijk boven theorie.
 • Praten of luisteren?
  Luisteren, als sales is dit het allerbelangrijkste!
 • Verticale of horizontale ontwikkeling?
  Hangt af van job.
 • Alleen of in team werken?
  Zelfstandig in team.
 • 0 of 1400 ongelezen mails?
  Liever 1400 leads!
 • Je grootste wens?
  Samen met het bedrijf meegroeien en gewaardeerd worden door collega’s voor het werk dat je doet.

 

Geïnspireerd door Marijn?  

Bekijk alle jobs